Een Responsive Website Is Nu Nog Belangrijker

Een Responsive Website Is Nu Nog Belangrijker Qreative-Web Een Responsive Website Is Nu Nog Belangrijker

Waarom Zou Ik Mijn Website Responsive Maken? Door veel ondemers word het belang van een goede website onderschat, zij hebben het immers al druk genoeg. En ookal is dit misschien waar, als goede ondernemer heb je altijd een oog op de toekomst en een goede website gaat alleen nog maar belangrijker worden. Een van de […]

Waarom Zou Ik Mijn Website Responsive Maken?

Door veel ondemers word het belang van een goede website onderschat, zij hebben het immers al druk genoeg. En ookal is dit misschien waar, als goede ondernemer heb je altijd een oog op de toekomst en een goede website gaat alleen nog maar belangrijker worden. Een van de grootste veranderingen die de afgelopen jaren in de wereld van het webdesign is doorgevoerd is het zogehete ‘Responsive Website Ontwerp’. Veel websites zijn helaas nog niet geoptimaliseerd voor zowel PC als Smartphone en Tablet terwijl dit wel belangrijk is, en volgens het CBS is deze techniek zojuist nog belangrijker geworden dan dat hij al was.

Tablets Maken Een Inhaalslag

Waar meerdere jaren geleden nog een gewone vaste computer de manier was om het internet te browsen is dit de afgelopen jaren flink verschoven naar de mobiel telefoon, grote websites zoals Google melden zelfs al dat ruim 80%  van alle zoektermen gedaan worden via een smartphone. Maar er is een speler bijgekomen, waar ruim een jaar geleden nog bijna niemand een tablet in huis had is dit vanaf nu langer niet meer zo, het is nu zelfs zo dat er meer mensen een tablet in huis hebben dan een vaste computer.

Wat Houd Dit In Voor Mijn Website?

Dit houd dus in dat wanneer jouw website niet goed werkt op een tablet dit de komende jaren een steeds groter probleem zal gaan zijn, wanneer jouw website niet goed werkt zal dit waarschijnlijk een reden zijn voor veel klanten om naar de concurrent te gaan, en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

#seo #webdesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =