Extra Tip: WordPress makkelijk up-to-date houden

Extra Tip: WordPress makkelijk up-to-date houden Qreative-Web Extra Tip: WordPress makkelijk up-to-date houden

Hackers buiten de deur houden. De laatste jaren is een website bijna niet meer weg te denken bij een bedrijf en zelfs particulieren beginnen steeds vaker een website of blog, maar met de toenemende groei van websites neemt ook het aantal hackers toe. Hackers kunnen zeer vervelend zijn en kunnen in ernstige gevallen zelfs kosten […]

Hackers buiten de deur houden.

De laatste jaren is een website bijna niet meer weg te denken bij een bedrijf en zelfs particulieren beginnen steeds vaker een website of blog, maar met de toenemende groei van websites neemt ook het aantal hackers toe. Hackers kunnen zeer vervelend zijn en kunnen in ernstige gevallen zelfs kosten met zich mee brengen, het is dus zeer belangrijk om je website veilig en up-to-date te houden.

Websites maken, Logo's ontwerpen, Webhosting

Up-To-Date houden.

Een van de meest voor de hand liggen oplossing voor het weerhouden van hackers op je website is het up-to-date houden van de software waar je website op draait. Momenteel draait het grootste deel van websites op het Content Management System (CMS) genaamd WordPress, wanneer je WordPress gebruikt weet je waarschijnlijk wel dat je niet ontkomt aan het gebruiken van plugins, deze plugins hebben toegang tot jouw website dus is het belangrijk dat deze plugins altijd de laatste versie draaien, een lek in een plugin is immers een lek in jouw website! Hetzelfde geld voor thema’s en uiteraard voor WordPress zelf.

Automatisch bijwerken.

Het is natuurlijk onbegonnen werk om elke dag in te loggen op jouw website en deze te controleren op updates. Waarschijnlijk heb jij wel iets beters te doen. Maar hoe zorg je dan dat jouw website altijd up-to-date is? Wij van Qreative-Web hebben de perfecte oplossing hiervoor, Laat WordPress alles automatisch bijwerken!

Onze Auto-Update Plugin

Wij hebben de tijd genomen om een plugin te schrijven die alles automatisch update; dus WordPress updates, Plugin’s, Thema’s en zelfs vertalingen. Op deze manier hoef jij je nooit zorgen te maken over verouderde software op jouw website.

Het is heel simpel;

Extra Tips:

Mocht je nog verder willen werken aan het beveiligen van jouw WordPress website kan je het volgende blog-bericht nog even doorlezen, dit bericht bevat tips en een aantal plugins.

https://qreative-web.com/blog/8-tips-om-je-wordpress-installatie-veilig-te-houden/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − 2 =