"We moeten iets met social media"

“We moeten iets met social media”

‘We moeten iets met social media’. Het is een zin die wij vaker hebben gehoord.

Denk van te voren goed na over wat je wilt bereiken met de inzet van social media. Wil je expertise claimenBezoekers op je website krijgen of wil meer directe verkoop van producten of diensten genereren? 

Wanneer je een duidelijk plan hebt voor je kanelen helpen wij je graag met het uitvoeren, heb je nog geen plan? dan vormen wij graag jouw sparringpartner en adviseren wij je over de uiteenlopende mogelijkheden van sociale media. Samen zorgen we er voor dat de juiste doelgroep wordt bereikt door de juiste kanalen en middelen in te zetten.

Samen sparren onder het genot van een kopje koffie?

Social Media Strategie + koffie.

Social Media Strategie + koffie.

✔ Tips en Tricks voor het zelf onderhouden

✔ Network monitoring

✔ Gratis koffie drinken bij ons

✔ Zelf uitvoeren of laten uitvoeren

✔ Op elk gewenste netwerk

Full-service Social Media Management.

Full-service Social Media Management.

✔ Tips en Tricks voor het zelf onderhouden

✔ Network monitoring

✔ Een make-over van je profiel

✔ Toevoegen van webshop producten

✔ Op elk gewenste netwerk

Wees je concurrentie een stap voor door sterk te zijn op sociale media

Mond tot mond reclame is tot op de dag van vandaag de meest invloedrijke vorm van promotie. Door de opkomst van het internet en sociale media kunnen internetgebruikers op laagdrempelige wijze producten en diensten beoordelen. Dit vindt veelal plaats via sociale netwerken als Twitter, Facebook en LinkedIn.

Voor bedrijven kan het daarom erg interessant om aanwezig te zijn op een van deze platformen of in ieder geval te weten wat er zich binnen deze netwerken afspeelt.

Het goed onderhouden van jouw social media kanalen kan je daarom net het stapje voor geven op de concurrentie, door te reagen op (negatieve) reviews en klantvragen geef je een vertrouwensgevoel aan de bezoekers van jouw bedrijfspagina.

Maar, het verkeerd inzetten van deze netwerken kan ook negatieve gevolgen hebben, het is dus van belang om te zorgen dat je de juiste handelingen toepast.