Tijd voor een nieuwe website?

Wij kunnen voor jou een geheel nieuwe website of webshop verzorgen waarbij wij volledig op basis van jouw wensen te werk gaan. Voordat wij beginnen met het ontwerp neemt een van onze collega’s altijd eerst contact met jou op om samen het doel en de doelstelling van de site met je te bespreken.

Op basis van jouw input en onze ervaring zullen wij dan de complete website vorm gaan geven en ontwikkelen. En voordat de site online komt krijg je uiteraard altijd de mogelijkheid om het design te keuren.

Website ontwerp

Website ontwerp

vanaf €495,-

Ontwerp op maat (geen standaard thema’s)

Geschikt voor alle apparaten

Gemakkelijk zelf bij te werken

Zoekmachine geoptimaliseerd

Onbeperkt aantal pagina’s

Veel uitbreidingsmogelijkheden

Webshop ontwerp

Webshop ontwerp

vanaf €795,-

Ontwerp op maat (geen standaard thema’s)

Geschikt voor alle apparaten

Gemakkelijk zelf bij te werken

Zoekmachine geoptimaliseerd

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Integratie met Facebook Shopping

Kies voor gemak met alles-in-1 voor je website.

Kies voor gemak met alles-in-1 voor je website.

✔ Hosting inbegrepen

✔ Inclusief domeinnaam

✔ Met SSL certificaat

✔ Altijd up-to-date

✔ Gratis website ontwerp

✔ Inclusief logo & huisstijl ontwerp

Waarom een goede website ook bij jouw onderneming niet kan ontbreken.

Het belang van een goede site word door veel ondernemers nog steeds onderschat. Toch is een investering in een goede website een investering in de toekomst van je bedrijf. Het hebben van een professionele site helpt mee met een vertrouwensband te scheppen bij potentiele klanten, het is immers (samen met je logo) vaak een eerste indruk die een klant van jouw bedrijf krijgt.

Daarnaast is het ook een ideale manier om nieuwe klanten te werven, het is namelijk zo makkelijk om eventjes snel op Google te zoeken naar “bouwbedrijf in slagharen” of “ik zoek iemand die mijn tuin kan onderhouden in dedemsvaart”, een telefoongids word niet meer bekeken maar Google groeit elke dag maar verder. Wanneer jij dus niet met je bedrijf online te vinden bent bestaat de kans dat je omzet misloopt.

Toch is een investering in een goede website een investering in de toekomst van je bedrijf. 

Zorg naast het hebben van een site ook dat deze wel modern blijft

Alleen het hebben van een website is eigenlijk niet genoeg, zoals we hierboven al zeiden is het van belang dat je website professioneel en betrouwbaar over komt, een verouderd ontwerp helpt hier vaak niet aan mee (“als ze al geen aandacht geven aan hun website, geven ze dat dan wel aan mijn klus?”) en daarnaast vinden ook zoekmachines het belangrijk dat je website wel modern is. Zoekmachines zoals Google en Bing vinden het bijvoorbeeld zeer belangrijk dat jouw website responsive is, maar ook dat de laadtijd kort is, de site beveiligd is met SSL en dat de website voldoet aan de laatste standaarden op het gebied van webdesign.

Zullen we anders even sparren?

Denk je dat het tijd is om jouw website een opfrisbeurt te geven? Of heb je nog helemaal geen website en wil je er een? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij wat voor je kunnen betekenen! Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen!