Zoekmachine Optimalisatie: Het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Zoekmachine OptimalisatieHet verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

Zoekmachine Optimalisatie is niet iets wat je eenmalig kan doen, de manier waarop zoekmachines websites “lezen” word constant vernieuwd, en ook de concurrentie zit niet stil! Het is dus van belang dat je hier veel tijd aan spendeert zodat jouw website genoeg bezoekers blijft krijgen.

Gelijk beginnen met scoren op zoekmachines?

Adverteren kunnen we allemaal…

Wanneer je niet genoeg bezoekers (en dus uiteindelijk klanten) krijgt via je website kun je natuurlijk gaan adverteren. De twee grootste zoekmachines, Google en Bing, hebben ideale tools hiervoor waardoor jij voor een relatief laag bedrag bovenaan de zoekresulatent van deze zoekmachines kan komen, super makelijk natuurlijk, maar dat kunnen we allemaal. En dat niet alleen, maar wist je dat ruim 80% van alle bezoekers de advertenties compleet negeerd? Niet een hele handige manier om dus bezoekers te krijgen op je website.

Maar hoe krijg ik dan wel meer bezoekers op mijn website?

Als adverteren geen “goede” mogelijkheid is, hoe krijg je dan wel meer bezoekers op je website?

De kracht van SEO is zorgen dat jij bovenaan in de zoekresultaten komt, zonder hier voor te betalen. En dat is dus waar wij mee kunnen helpen. Door het optimaliseren van de content maar ook de code en door het op de juiste manier aanmelden bij Google en Bing kunnen wij er voor zorgen dat jouw website een stuk beter gevonden word door jouw potentiele klanten.

Wat krijg je allemaal bij een SEO-pakket?

✔ Uitgebreid rapport met tips & tricks

✔ Handige tool voor je sitemap

✔ Een code-check waarbij we jouw hele website scannen

✔ Wij melden je aan bij Google en Bing

✔ Optioneel gesprek waarbij we jouw website samen doorlopen

Wat kan ik zelf doen?

Uiteraard is er ook genoeg dat je zelf kunt doen om te zorgen dat jouw website goed scoort. Om jou een goed eindje op weg te helpen kun je in ons blog diverse artikelen lezen met tips & tricks om zelf bezig te gaan met de vindbaarheid van je website of webshop.