Een nieuwe website en een nieuwe manier van verkopen.

Let op: Momenteel zijn we nog druk bezig met deze case, deze pagina is dus ook nog niet af.

Met al ruim 10 jaar ervaring in de kunstgras wereld weten de mannen van goedkoopkunstgras.nl wel het een en ander af van kunstgras, toch is het online verkopen van kunstgras net iets lastiger dan in een een winkel, hoe kun je dit nou het beste aanpakken? Doormiddel van een compleet nieuwe webshop met een uitgebreide kunstgras calculator hopen wij dat ze ook online de kunstgras wereld kunnen veroveren.

De samenwerking met Qreative-Web is fijn verlopen, de communicatie verloopt top, ze denken goed met je mee en leveren hun werk snel maar ook vooral goed op.

vd Brake / goedkoopkunstgras.nl

De uitdaging

Het verkopen van kunstgras in een fysieke setting lukt ze bij goedkoopkunstgras.nl wel, het online verkopen bleek daarentegen toch wat lastiger. Aangezien er bij kunstgras meer komt kijken dan alleen het kunstgras zelf (denk hierbij aan worteldoek, steekpinnen etc.) blijkt een standaard webshop al gauw opties te missen om dit te kunnen doen, voor ons dus de uitdaging om een module te schrijven waarmee de klant de afmetingen van de tuin kan in geven en de calculator zelf berekend hoeveel zij overal van nodig zullen zijn.

De opdracht, samengevat:

Een nieuwe webshop creƫren en die optimaliseren

Een uitgebreide kunstgras calculator inbouwen

Online conversies verhogen

Het resultaat: De webshop

Het resultaat: De calculator