Responsive website met een twist

Voor Pand Oko in De Krim hebben wij een nieuwe website ontworpen. Pand Oko in De Krim is een oude aardappelfabriek die door de huidige eigenaar helemaal opgeknapt word (in originele stijl) om o.a. als mooie fotolocatie te dienen.

Om de website een unieke uitstraling te geven is gekozen om het menu aan de linkerkant te zetten. Dit geeft deze site een uitstraling die je niet vaak ziet, maar die wel werkt.

Uiteraard is ook deze website volledig responsive zodat hij er op elk apparaat perfect uit ziet, zowel op de PC als op Tablet of Smartphone.

Screenshot van de website van Pand Oko
Screenshot van de website van Pand Oko

Pand Oko: Een “vintage” gebouw dus een vintage-look site.

Pand Oko is een oude aardappelfabriek in De Krim en een prachtig pand als dit houdt je natuurlijk in originele stijl en dat betekend dus dat je deze stijl ook in de website doorvoert.

In de site staat het pand centraal, een grote achtergrond foto in zwart-wit vult bijna de hele pagina. Als lettertype is gekozen voor een vintage lettertype dat geheel past bij het pand. Daarnaast is zelfs het wit op de site een beetje “verkleurd” om echt het oude retro gevoel te geven.