Een complete overhaul van de huisstijl van RPC systems

Voor RPC systems in Coevorden was het tijd om de website eens in een compleet nieuw jasje te steken, gecombineerd met een update van de huisstijl. De enige eis? Rood moet de hoofdkleur blijven. Door te gaan voor lichte kleuren en een fris lettertype hebben we ons best gedaan, en dat naar tevredenheid van de klant.

Screenshot van de website van RPC Systems

Een nieuwe website voor RPC Systems in Coevorden

Nadat wij in opdracht van RPC Systems in Coevorden een aantal websites hebben ontworpen voor gezamenlijke klanten mochten wij al een website maken voor een dochteronderneming van hun, Maaltijdservice.nu, maar nu mochten wij dan ook hun eigen website in een nieuw jasjes steken.

Waar zwart nog de hoofdkleur was in de oude site was het de bedoeling dat de nieuwe site lichter, en dus meer open, werd. Het logo, wat ook in de donkere trend zat, was daarbij ook gelijk toe aan vernieuwing en is dus ook door ons her-ontworpen.

En gelijk een nieuw logo

Als we dan toch bezig gaan met vernieuwen kan het logo gelijk wel meegenomen worden dachten ze bij RPC systems.

En daar hadden ze een punt, het logo was, net als de website, al een tijdje niet vernieuwd en was inmiddels al wel een beetje verouderd.

Geen probleem natuurlijk, wij hebben met plezier een nieuw logo voor ze ontworpen en zijn, al zeggen we het zelf, zeer tevreden over het resultaat.

Logo van RPC Systems