Een volledig responsive en meertalige website ontwerp voor Taal Bureau Accent.

De website van Taal Bureau Accent is ontworpen om te werken in twee talen. De website beschikt over een Nederlandse variant en een Poolse variant.

Deze website hebben wij origineel in 2017 opgeleverd aan de klant en wegens het succes van deze eerste samenwerking hebben wij in 2020 ook de vernieuwing van het ontwerp mogen realiseren en later in 2020 ook de webshop-optie toe mogen voegen.

  • 2017
    Een website voor Taal Bureau Accent
  • 2020
    Een vernieuwing van het ontwerp
  • Later in 2020
    Het toevoegen van de webshop

2017Het originele ontwerp

Om de website een unieke uitstraling te geven is gekozen om de site niet over de volledige breedte te maken, maar juist in een “box”. Dit samen met het menu wat aan de linkerkant zit geeft deze site een uitstraling die je niet vaak ziet, maar die wel werkt.

Uiteraard is ook deze website volledig responsive zodat hij er op elk apparaat perfect uit ziet, zowel op de PC als op Tablet of Smartphone.

Screenshot van de oude website van Taal Bureau Accent

2020Website verfrissing

Nadat we in 2017 het ontwerp voor deze website hebben opgeleverd besloot ze in 2020 dat het tijd was om de website weer eens een verfrissing te geven.

Ook deze verfrissing hebben wij met plezier voor haar ontworpen, de grootste wijzigingen aan het ontwerp zijn het menu dat van de linkerkant verplaatst is naar de bovenkant en het kleurschema dat van het “aggresieve” rood naar het “rustieke” blauw van het logo veranderd is.

Daarnaast staan afbeeldingen meer centraal in deze redesign, de pagina’s beginnen met een header afbeelding en ook de tekst is meer gevuld met foto’s; Allemaal volgens de laatste trends in de wereld van webdesign.