Jouw bedrijf op het webWebhosting, Domeinregistratie en E-mail

Wanneer je jouw bedrijf op het web wilt lanceren ben je naast een website ook ruimte nodig om deze website op te zetten. Dit doe je met een webhosting-pakket en een domeinnaam. Uiteraard zouden wij geen Online Totaal Bureau zijn als wij jou hier niet mee konden helpen dus daarom kun je ook hiervoor bij ons terecht.

Wij geloven er in dat goede webhosting niet duur hoeft te zijn, daarom heb je bij ons al een hostingpakket vanaf slechts 5 euro per maand.

Wil je nog geen website maar al wel een professioneel e-mailadres? Dan hebben wij de E-mail Only hosting-pakketten voor je. Deze zijn op een later moment altijd om te zetten naar standaard webhosting.

Webhosting

Webhosting

Goede webhosting hoeft niet duur te zijn, bij ons heb je voor slechts 5 euro per maand al webruimte.

Meer informatie

Domeinnaamregistraite

Domeinnaamregistraite

Jouw eigen webadres vastleggen? Voor slechts 1 euro per maand heb je al je eigen .nl domeinnaam!

Meer informatie

SSL ceritificaten

SSL ceritificaten

Je website extra beveiligen en extra vertrouwen wekken bij bezoekers? Neem een SSL.

Meer informatie

Een professioneel e-mailadres met e-mail only

Een professioneel e-mailadres maar (nu nog even) geen website? Met een e-mail only hostingpakket krijg je alle voordelen van je eigen e-mailadres zonder een duur hostingpakket aan te hoeven schaffen.

Ga voor gemak met het alles-in-1 pakket

Met alles in 1 voor je website regelen wij alles, maar dan ook echt alles voor je website. Geniet van uitgebreide service, een gratis website en huisstijl en ontwerp en professionele e-mail voor een laag bedrag per maand.