Ons portfolio vol tevreden klanten

Hieronder zie je een handjevol van onze klanten. Volop mogelijkheden om inspiratie op te doen voor jouw website! Wij kunnen alles op maat leveren, dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maaltijdservice.nu

Website ontwerp

Responsive website + Logo ontwerp voor Maaltijdservice.nu Voor maaltijdservice.nu in Coevorden hebben wij een volledig responsive website met een volledige huisstijl ontworpen.

Risk Management Control

Website ontwerp

Een responsive website ontwerp voor Risk Management Control De website van Risk Management Control in Heerenveen werkte nog niet op smartphones en tablets. Tijd voor vernieuwing vonden zij, en dus hebben wij voor hun een nieuwe website ontworpen die perfect werkt op elk apparaat. Door gebruik te maken van de laatste standaarden en een modern […]

Garage3Huizen

Website ontwerp

Een responsive website ontwerp voor Garage3Huizen in Coevorden Garage3Huizen is een garagebedrijf in Coevorden waarvoor wij de nieuwe website mochten ontwerpen. Hun doel was duidelijk; een website met alle nodige informatie, en geen onzin. Aan de hand van een aantal voorbeelden en meerdere gesprekken zijn wij uiteindelijk gekomen tot het huidige ontwerp. Uiteraard volledig responsive […]

Platenmarkt Balkbrug

Website ontwerp

Website & Logo ontwerp –¬†Platenmarkt Balkbrug Voor Platenmarkt Balkbrug hebben wij een volledig responsive website ontworpen samen met een volledige huisstijl.

Fotografie LR

Website ontwerp

Een responsive website met logo ontwerp voor Fotografie LR Een fotografie website, iets wat wij al een tijdje wilden doen. En daar is hij dan! Een responsive website met de focus op foto’s, een leuke uitdaging want hoe houd je de website snel en de kwaliteit van de foto’s hoog? Maar het is ons gelukt! […]

Taalbureau Accent

Website ontwerp

Voor Taalbureau Accent hebben wij een meertalig website ontworpen, de website is te gebruiken in zowel Nederlands als in het Pools.

Jaren 30 Huis

Website ontwerp

Ook voor het maken van een landingspagina ben je bij ons aan het juiste adres.

Arja Trans

Huisstijl ontwerp

Wij mochten voor Arja Trans in Gramsbergen het nieuwe logo ontwerpen, dit logo zou o.a. op de vrachtwagens worden gedrukt.

Matrasconcurrent

Webshop ontwerp

Een webshop voor Matrasconcurrent in Rogat, Ommen en Slagharen, deze webshop is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, voor snelheid en voor conversie.

Het Bakschip

Webshop ontwerp

Wij hebben een prachtige webshop mogen maken voor Het Bakschip in Slagharen, in oud-engelse stijl.

Het Feestschip

Webshop ontwerp

Wij hebben een webshop mogen maken voor Het Feestschip in Slagharen.

Hop BV

Website ontwerp

Voor Hop Bedrijvengroep in de Krim doen wij het onderhoud aan de website en sociale media.

Taxi Coevorden

Website ontwerp

Landingspagina voor 3 websites; Taxi Coevorden, Hardenberg & Dedemsvaart.

J&D Taxi

Website ontwerp

Wij mochten een nieuwe website maken voor J&D taxi Slagharen. Uiteraard werd deze responsive.

Wij werken o.a. voor:

Hop Bedrijven Groep - De Krim
Bemiri Handelsonderneming - Slagharen / De Krim
J&D Taxi Slagharen

Jeha de Meubelconcurrent - Zwolle en Slagharen
RC Schip - Slagharen

Matrasconcurrent - Rogat, Zwolle, Ommen en Slagharen
Souvenirschip - Slagharen
maaltijdservice.nu - Coevorden