Een nieuwe website voor J&D Taxi Slagharen

Een nieuw responsive website ontwerp na 3 jaar

3 jaar geleden mochten wij de website voor J&D taxi maken, hiermee waren zij onze eerste klant. Nadat wij de oude website een aantal keer hebben bijgewerkt (beschikbaar gemaakt voor op de de mobiel en beter zoekmachine geoptimaliseerd) Hebben zij laatst besloten dat wij ook hun nieuwe website mochten maken, en vandaag hebben wij deze dan ook vol trots mogen opleveren en het resultaat mag er wezen. Deze responsive website brengt een aantal nieuwe mogelijkheden zoals een aanbiedingen pagina en een sollicitatie-formulier, tevens draait deze website op WordPress zodat hij makkelijk onderhouden kan worden. De focus bij deze website is voornamelijk gelegd op gebruiksvriendelijkheid (zo is deze nog beter responsive gemaakt voor o.a. de mobiele telefoon en de tablet) en hebben wij deze tot in de puntjes geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Een super seo-website

De nieuwe website voor J&D taxi is tot in de puntjes geoptimaliseerd voor zoekmachines, wanneer je een taxi nodig bent in Hardenberg, Dedemsvaart, Coevorden, Lutten of Slagharen, even Googlen en je zult J&D taxi bovenaan zien verschijnen. Omdat wij J&D taxi zo’n lieve klant vinden zorgen wij er voor dat geen enkel ander taxi bedrijf deze positie in Google overneemt.

Solliciteren via de website

In deze website hebben wij een vrij gave optie ingebouwd, namelijk de optie om gelijk vanaf de website te solliciteren. Wanneer jij als taxi chauffeur aan de slag wil hoef je alleen maar even een formulier in te vullen hier kan je gelijk je CV mee sturen, ideaal toch?

Bezoek deze website:

www.jendtaxi.nl

Een nieuwe website voor J&D Taxi Slagharen

Een nieuwe website voor J&D Taxi Slagharen