Website ontwerpJ&D Taxi

Een nieuwe responsive website voor J&D Taxi Slagharen

Toen wij 3 jaar geleden begonnen was J&D taxi de eerste klant waar wij een website voor mochten maken. Als kleine bonus voor het zijn van onze eerste klant hebben wij de website een aantal keer bijgewerkt; Het maken van een mobiele versie en het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie zijn hier twee voorbeelden van. Maar na al die tijd was het toch tijd voor een compleet vernieuwde website.

Uiteraard maakte wij de met alle plezier voor ze en deze hebben wij vandaag dan ook vol trots mogen opleveren. Deze nieuwe website draait volledig op het WordPress CMS zodat hij makkelijker bijgewerkt en onderhouden kan worden. De update van deze website maakt hem nog gebruiksvriendelijker, zo is hij volledig responsive gemaakt en is de menu struktuur een stuk duidelijker geworden.

Een super seo-website

De nieuwe website voor J&D taxi is tot in de puntjes geoptimaliseerd voor zoekmachines, wanneer je een taxi nodig bent in Hardenberg, Dedemsvaart, Coevorden, Lutten of Slagharen, even Googlen en je zult J&D taxi bovenaan zien verschijnen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Ben je zelf toe aan een (nieuwe) website, huisstijl of wil je wat aan je vindbaarheid gedaan hebben en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?