Beter Gevonden Worden In Zoekmachines

Beter Gevonden Worden In Zoekmachines Qreative-Web Beter Gevonden Worden In Zoekmachines

Wij Zorgen Dat Uw Website Beter Word Gevonden. Het is voor iedere ondernemer van belang dat uw website gevonden word door potentiële klanten, daarom is het van belang dat uw website hoger word weergegeven in zoekmachines zoals Google en Bing. Het internet staat vol met websites, hierdoor is het gevonden worden in zoekmachines niet altijd even makkelijk om […]

Wij Zorgen Dat Uw Website Beter Word Gevonden.

Het is voor iedere ondernemer van belang dat uw website gevonden word door potentiële klanten, daarom is het van belang dat uw website hoger word weergegeven in zoekmachines zoals Google en Bing.

Het internet staat vol met websites, hierdoor is het gevonden worden in zoekmachines niet altijd even makkelijk om te realiseren, vaak levert een simpele zoekterm een aantal duizend resultaten op, het is dus van belang dat u met uw website bovenaan komt te staan.
Zoekmachine optimalisatie of SEO is een manier om uw website een boost te geven in zoekmachines.

 

Waarom De Vindbaarheid Van Uw Website Verbeteren?

  •   Hoe hoger u in Google staat, hoe sneller iemand op uw website klikt
  •   Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op aanvragen / bestellingen
  •   Een betere naamsbekendheid, omdat ze uw bedrijf op iedere zoekterm tegenkomen

 

Hoe Zorg Ik Er Voor Dat Mijn Website Beter Word Gevonden?

Zoals hierboven gemeld verbeteren wij uw vindbaarheid, dit houd in dat elke website die wij maken standaard zoekmachine geoptimaliseerd word, maar ook als u al een website heeft willen wij uw website optimaliseren, om u alvast op weg te helpen hebben wij een paar tips voor u:

  1. Lees de google seo starter guide
  2. Zorg ervoor dat uw website geschikt is voor mobiele apparaten (telefoon / tablet), websites die niet werken op mobiele apparaten word automatisch lager in Google weergegeven (zoals u kunt lezen op ons blog: Google en Mobiel)
  3. Schrijf teksten zo dat de woorden waar u op gevonden wil worden vaker terug keren, het dik-drukken van deze woorden kan ook helpen
  4. Gebruik goede titels voor de pagina’s en noem de startpagina nooit “welkom op mijn website“, maar omschrijf kort wat uw bedrijf doet, bijvoorbeeld: “Wij bouwen websites

 

Hoe Wij Nog Meer Kunnen Helpen.

Lees meer over hoe wij uw website nog meer kunnen verbeteren kwa vindbaarheid: Zoekmachine Optimalisatie of neem contact met ons op voor vragen over de vindbaarheid van uw website.

#google #seo #webdesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 18 =